Leon Simons = 4TRAQ

Even voorstellen!

Ik ben Leon Simons uit Roermond. 4TRAQ is mijn bedrijf. Mijn motto is hard werken met een glimlach. En beide doe ik inderdaad heel graag. Ik ben een professional die jou gaat helpen je logistieke proces te verbeteren. Het zo in te richten dat het makkelijker wordt, en zeker dat het jou geld op gaat leveren of in ieder geval minder gaat kosten.

Vaak wordt gedacht: verduurzamen is alleen maar duur, maar niets is minder waar. Maak een afspraak met mij en ik zal je uitleggen hoe ik te werk ga. Je zult er versteld van staan wat er allemaal mogelijk is en hoeveel winst er te behalen is.

Vanaf 2002 werk ik in de logistiek. Ik ben onderaan de logistieke ladder begonnen en heb me opgewerkt tot operationeel directeur. En heb door de jaren heen aan de verladende én vervoerende kant gewerkt. Van magazijn, tot internationaal transport en Value Added Services/Logistics. Ik ken dus het klappen van de zweep in alle facetten van de logistiek. Dat heeft enorm veel voordelen voor jou en jouw bedrijf.

In 2008 ben ik me toe gaan spitsen op verduurzamen van logistiek en vanaf 2016 doe ik dat vanuit mijn eigen bedrijf 4TRAQ. Dit vind ik helemaal geweldig om te doen. Daar ligt echt mijn passie. Bedrijven helpen met de verduurzaming en tegelijkertijd hun kosten verlagen. Het is altijd weer een kick wanneer het lukt. Zo heb ik al veel bedrijven geholpen om hun footprint te verlagen.

Partners

Oók de voordelen van 4TRAQ ervaren?